fredag 19 november 2010

Vem vill bli gammal?

Vem vill och vågar bli gammal när pengarna styr och kvaliteten blir sämre?
Jag hoppas att dessa inspektioner leder till förbättringar!!
Jag hoppas att kommunerna får ta itu med kraven!!

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har inte klickat på länkarna ( dessa inspektioner och kommunerna ) är de viktiga? Det blir jobbigt om man läser olika bloggar och man måste klicka på flera länkar samtidigt som man läser olika bloggar. Ja du förstår säkert vad jag menar.

    SvaraRadera
  2. Ja man blir gammal, men jag blir inte ledsen, jag gillar det på något sätt?

    SvaraRadera
  3. Det är ju upp till var och en att klicka på länkarna men du missar ju också poängen i mitt påstående när du låter bli.

    SvaraRadera
  4. Hej igen. Nu har jag orkat läsa och då förstår jag förståss vad du menar :) Det var bara en ursäkt från min sida inte kritik av länkar. Man är alldeles för trött och slut på kvällarna ibland för att orka sätta sig in i eller ta del av stora frågor.
    Det är synd om personalen och om de gamla. Ja det verkar vara en mardröm att hamna i den vården en gång. Det måste ju till en annan syn på det. Men hur? Jag har upplevt gamla som klarat sig själv tills deras kroppar inte orkat och kunde lämna sitt liv fridfulla och nöjda. Drabbas man däremot av demens eller andra sjukdomar på ålderns höst så blir det genast andra behov och då önskar man ju att den vården fungerar som den bör. Dels har man inte de resurser man önskar och synen på att bara spara in håller inte.

    SvaraRadera