lördag 8 maj 2010

Sjuk igen :(


Idag skulle jag egentligen jobbat men var inte alls bra när jag vaknade så jag ringde mig sjuk. Inte lätt att vårda människor när man inte själv mår bra :( Jag har legat och hostat hela natten, är febrig, snuvig och har ont i lederna. Har i två månader tillbaks gått och mått dåligt med olika symtom, någon dag hostig, en annan dag yr och känsla av feber. Jag har haft snuva, ögonbesvär och ont i kroppen osv. Min son har legat sjuk halva veckan och är fortfarande inte helt alert. Men det känns som att jag inte har varit annat är småsjuk i omgångar sedan jag fyllde 50. Så nu tycker jag därför att det är bättre att jag blir "ordentligt" sjuk för att sedan bli frisk igen. Hade jag bara kunnat medicinera mig själv hade jag önskat en penicillinkur. Får kanske charma in mig hos nån doktor snart... Var dålig på liknande vis för något år sedan och blev då inte bra förrän efter just en penicillinkur.


9 kommentarer:

 1. Ja tänk du Gunilla om man hade befogenheter att ha ett eget receptblock så man kunde skriva ut sin egen medicin. Ofta är det ju så att man vet själv vad det är som krånglar i kroppen.
  Sen är det väl så med oss kvinnor att vi inte "lägger" oss sjuka i första taget utan går runt och mår lite småhängigt i största allmänhet.Ett tag tänkte jag när jag mådde precis som du att jag skulle sitta läääänge i bastun och riktigt sätta fart på bacillerna/virus för att sedan bädda ner mig i sängen. Men icke sa Nicke gjorde jag det. Det kom något annat i mellan.
  Ha en bra lördag.

  SvaraRadera
 2. Det låter synd om dig nu. Hoppas det ger med sig snart. Jobbigt när det aldrig ger med sig så man få känna sig 100. Lycka till.

  SvaraRadera
 3. Krya på dej gunilla!

  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 4. Ibland är det så att man låter inte sig att vila på riktigt, "det känns ju bättre..." och sedan går man ju och jobba igen. Lite kvinnligt?

  jag har också känt att förkylningarna har denna vintern varit sega och långvariga...inte riktigt sjuk men snuvig och eländig länge!!!

  Krya på dig<3

  Kram

  SvaraRadera
 5. Precis så där har min äldsta dotter haft det, eller rättare sagt så har hon det så för just nu är hon sjuk igen (för femtioelfte gången). Jag sa till henne idag att hon nog borde ringa en läkare och tjata till sig penicillin för att få en chans till återhämtning. Har hört flera som har det på samma sätt.

  Krya på dig Gunilla, och var rädd om dig.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hej min vän

  Du får krya på dig min vän och vila upp dig.
  Tusen tack desamma och önskar dig en trevlig Söndag och en fin ny vecka som kommer.
  Vänliga hälsningar.

  SvaraRadera
 7. Fy vad tradigt Gunilla! Efter 50 skulle vi ju ha det toppenbra! Jag har sluppit alla förkylningar och magsjukor men min Chron har gjort sig påmind under en stressig jobbperiod. Jag har bara bestämt mig för att inte låta sjukdom ta över! Med hjälp av healing har tex inte haft ett enda symptom på min pollenallergi! Fattar inte hur det funkar men det bryr jag mig inte om. Kanske nåt du skulle testa - healing alltså. KRAMAR

  SvaraRadera
 8. Önskar du blir frisk snart. Kanske är det så att man inte låter sig bli frisk helt, efter en förkylning och då kommer den tillbaka, som ett brev på posten. Försök att hålla ut den här gången, om du kan.
  Många Kramar till Dig!

  SvaraRadera
 9. Tack för krya-på-dig-hälsningar!
  Maken köpte hostmedicin (Theracough, kanske påverkad av TV-reklam?) till mig igår, känns som att den tar lite av hostan. Bra i så fall :)
  Det har blivit mycket soffläge och filmer.

  SvaraRadera