fredag 29 juli 2011

Kvällspyssel med foton och musikEfter detta passar det bra att fylla på med Pialottas musikutmaning: Musik efter väderlek...

Jag har valt tre olika regnsånger eftersom det under min första semesterveckan har regnat en hel del.

5 kommentarer:

 1. Eruption .. den hade jag alldeles glömt bort. Den är ju riktigt bra och gruppen oxså. Regn ja, det har visst regnat här nere tillräckligt nu. Vill ha sol o varma vindar nu, men det ska ju förhoppningsvis komma nästa vecka. Vi får hoppas på det. Mannen min tog en veckas semester till :) ha de gott på semestern.. nu ska jag kolla lillan på video :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillade Eruptions redan på den tiden när de var "inne" :) Raindrops keep falling... var den som först dök upp i hjärnkontoret, och Ted, söta Ted med sitt Stilla regn gör en värdig avslutning :)

  Jag insåg nu efteråt att bara mina vänner från fb kan se bildspelet, kanske hittas en bättre lösning när tid finnes...

  God natt!

  SvaraRadera
 3. Burt Bacharachs gamla slagdänga är skön. "Raindrops" har jag inte sett så mycket av! Skulle gärna ta lite, det börjar bli torrt i markerna. Tryckande värme som besvärar lite, gör nätterna klibbiga... ;-)
  Lite tysk disco med Eruption är inte fel. Skön låt!
  Teddan är ju alltid bra. En lite vemodig låt.
  Hoppas du får se solen snart! :-)

  SvaraRadera
 4. Var bor du Erik? Eftersom du vill ha regn kan du inte bo i södra Sverige :)
  Idag visar sig solen och jag sitter ute i min trädgårdshörna och bloggar. Har inte funnit möjlighet till det på ett tag...

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Härliga regnlåtar du valt.

  SvaraRadera