onsdag 31 augusti 2011

FOTO favorit

Min största fotofavorit är lilla barnbarnet. Jag har massvis med kort på henne från hennes första levnadsår. Fotot här nedan är från 1-årskalaset när hon nyss har ätit sin egen lilla tårta på sitt eget lilla vis :)


9 kommentarer:

 1. Hej Gunilla!! Tack för att du tittade in hos mej!! Jag har varit här många gånger även om jag inte har kommenterat tidigare, och jag återkommer alltid!! :)
  Du har en fin och berörande blogg...!! Det som du har gått igenom kan man nog inte förstå om man inte har upplevt det själv!! Att mista sitt eget barn som man har burit inom sig, fött och älskat så mycket att det gör ont!! Det är något oerhört.. :(

  Vilket ljuvligt barnbarn... så sööt!! :):)

  SvaraRadera
 2. Tack för era fina ord!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jo så klart du har din lilla Prinsessa som favorit :) Gullegull för mormor och för oss som ser dina foton :) Samma här, men idag är det bara på Wilmer.. ja i nästa inkast oxså Torsdagstema .. hur nu det kunde komma sig.. jag har ju flera goungar. Kram till dig.

  SvaraRadera
 4. De är ju för härliga, små ettåringar. De kan verkligen konsten att äta med HELA kroppen. Och så brukar det skvätta på golv och väggar och allt runt omkring också, ibland. ;)

  Ha en bra dag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Pialotta, de är verkligen goungar, de där arvvingarna :)

  Anna-Karin, äta med hela kroppen är verkligen de rätta orden. Sist hon åt middag med oss blev det dusch efteråt och som väl är så älskar hon att duscha :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det alldeles förtjusande med dessa barnbarn? Vilkelite sötis du har där...
  Jag har med ett barnbarn,en liten kille på fem år.Jag minns när han skulle födas,jag var alldeles hispig,och lyckan när min dotter ringde och sa han var född,går inte att beskriva! Jag har med fottat honom hela tiden!! :)

  SvaraRadera
 7. Livets efterrätt, sa alltid min svärmor om sina egna barnbarn och nu vet jag vad hon menade :) Vår lilla ett-åring är numera en liten två-åring med skinn på näsan... Älskade unge!!
  Kram

  SvaraRadera