måndag 15 augusti 2011

Uppdaterat bokinformation

Jag hittade två nya mail i min inkorg om frågor om mina böcker. Så här kommer ett uppdaterat inlägg med svar på det ni undrar över...

Min första bok "Sorgen är kärlekens baksida - Aldrig skall jag sluta älska dig" finns inte längre att köpa via nätbokhandeln, då jag numera själv har hand om lagret på vad som finns kvar av denna bok. Jag har sex böcker kvar.
Den kostar 180 kronor inkl. porto. Det går bra att maila mig Min e-mail för beställning. Det är först till kvarn som gäller....

Sorgen är kärlekens baksida Aldrig skall jag sluta älska dig
ISBN: 9789197612166 utgiven i maj 2007
Från bokens baksida:
Alla föräldrars mardröm är vår verklighet Den där dagen när vi fick beskedet om att vår äldste son inte fanns kvar i livet längre, den dagen delades livet i två delar: Livet före och livet efter. Följ med mig genom mina första två år i livet efter,som bara är början på resten av mitt liv....Kanske kan jag genom mina ord hjälpa, trösta, beröra. Kanske kan jag ge er en liten tanke att ta med er i livet. Tanken att aldrig ta något för givet!
Gunilla Karlsson

Det fattas bitar i mitt pussel
ISBN: 9789185807154 utgiven i maj 2008
Fristående fortsättning som tar vid där förra slutade, ett år till.....
Från bokens baksida:

Gunilla Karlssons andra diktsamling kring tankar om hennes sons tragiska död och tiden efter. Hennes debut ”Sorgen är kärlekens baksida-Aldrig skall jag sluta älska dig”(King ink Förlag, 2007) blev en uppmärksammad och rosad debut för hennes enkla men intensiva språk av detta svåra ämne. Alla som har arbetat med förlust av någon när och kär kan finna tröst i hennes texter!

Jag kan skymta ljuset
ISBN: 9185807583 utgiven i december 2009
Fristående fortsättning som tar vid där förra slutade, om ännu ett år med saknadens tankar och funderingar.
Från bokens baksida

JAG KAN SKYMTA LJUSET.
Ibland i alla fall.
Jag skriver om sorgen efter ett barn.
En sorg efter ett barn är inte lik någon annan sorg.
Det är ord skrivna i mörker och ljus.
Det är ord mellan himmel och jord.
Det gäller liv och död.
Det gäller min vardag.
Gunilla Karlsson

Detta är Gunilla Karlsson´s tredje bok som tar vid där den förra slutade.
Gunillas tidigare böcker är ”Sorgen är kärlekens baksida -Aldrig skall jag sluta älska dig” och ”Det fattas bitar i mitt pussel”, båda utgivna på King ink Förlag.Vem kunde tro att mitt bloggande/skrivande om min sorg och förtvivlan skulle bli tre olika böcker? Men så blev det. Böckerna som genom mina dikter och texter tar dig genom mina drygt första fyra år som mamma utan ett av mina barn.
Min andra och tredje bok finns som tidigare att beställa via nätets olika bokhandlare. Lättast beställer ni böckerna från Adlibris, Bokia, Bokus, CDON.COM m.fl. eller också kan vi ordna om ni har en särskild önskan om att köpa den av mig personligen.
Är det något ni undrar över finns jag på Min e-mail
Jag vet att mina böcker ligger ute på del litteraturlistor hos stödgrupper och nätverk av olika slag. De finns även att låna på många bibliotek runt om i landet, om inte just hos dig så be dem ta hem den
Ni får gärna hjälpa till att sprida denna information och boktips vidare och gärna länka hit. Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar