söndag 21 mars 2010

Min helg

börjar gå mot sitt slut. Min lediga helg som inte alls blev som jag hade tänkt mig :( Hela fredagen gick jag på jobbet och kände mig vissen, började nysa och snörvla. Fredagskvällen tillbringades i soffhörnan.

Lördagen fortsatte i samma spår . Nu hade jag dessutom även ont i halsen. Även lördagen blev en trist dag och ingen ork fanns för varken godsaker eller mys. Istället blev det mycket kaffe, ipren och nässpray.

Idag mår jag fortfarande dåligt men har ändå kommit utanför husets väggar. Det blev lite inköp av mat och div. medicin på apoteket. Jag har laddat upp med nosoil och bafucin. Ögoninfektionen har börjat om igen och jag har tagit av den återstående salvan som jag fick utskriven av läkaren sist.

Nu står maken i köket och lagar middag. Sonen har fixat efterrätt. Eftersom vi missade både fredagsmys och lördagsmys tar vi igen det ikväll med söndagsmys.

Jag har satt fyr i kaminen, tänt ljus och satt nya tulpaner i vasen vid Rickards foto. Känns som om helgkänslan sakta börjar komma...

4 kommentarer:

 1. Hej Gunilla, har du testat att ta Esberitox, som finns i de flesta välsorterade affärer? Det är grymt effekfivt mot begynnande förkylningar, ju fortare man börjar ta dem, ju effektivare.

  SvaraRadera
 2. Nej, inte just det men en massa andra som lovordas. Det är väl bara att låta tiden läka ut allt "skit". Det rinner från både ögon och nasa hela tiden. Inget kul:(

  SvaraRadera
 3. Berit.wiik@bredband.net21 mars 2010 22:37

  Hej vännen.
  Kramar om dig och hoppas att du snart blir bra<3

  SvaraRadera
 4. Tack Berit! Jag vill inte vara sjuk:(
  Nu tittar jag på Johan Falk sedan blir det sängen.
  Kram och Godnatt!

  SvaraRadera