söndag 28 mars 2010

Påskfint i många krukor och sur räkning

Idag har jag varit flitig. Jag har planterat i några av mina krukor. Nu har jag påskfint både hemma på verandan och vi har även varit till både Rickards och svärmors gravar med krukor med påskliljor, pärlhyacint och penséer. Det blev fint! Skönt att få kasta undan grandekorationerna. Snart ska jag dit och plantera vårblommor, men det blir nog inte förrän efter påsk.

Jag jobbar nästan hela påskhelgen och det gör mig inget. Påsken är inte så betydelsefull för mig och min familj. Istället är det gott att tänka på storhelgstillägget som blir välkommet till nästa lön :) Har idag suttit och betalt räknngar via internetbanken. Elräkningen för februari skojar man inte om!!! Under alla våra år som husägare har vi aldrig haft en sådan dyr elräkning, Elpriset har legat på nästan 106 öre/kWh :(  Det blir kännbart i börsen särskilt när vi båda också har varit sjuka och hemma från arbetet några dagar och lönerna också blir därefter. :(

2 kommentarer:

 1. Hej Gunilla, jag vet också hur det känns att ha varit sjuk och betala dyra räkningar. Som tur är jobbar även jag hela påskhelgen. Blundar när jag betalar elräkningen och ändå bor vi i lägenhet!

  Har ännu ine påsk pyntat. Får leta fram det jag sparat från förra året.

  En sak som jag inte kan och det är att besöka mina föräldrars gravar. Vi syskon bestämde att de skulle begravas där de var födda, på Åland. Men jag har en syster där som tar hand om den och det känns bra.

  Allt Gott till Dig Gunilla

  SvaraRadera
 2. Sfinxen, i övrigt påskpyntar jag ingenting förutom några blommor.
  JO, FÖRRESTEN JAG HAR EN TUPP OCKSÅ SOM KANSKE ÅKER FRAM?

  SvaraRadera