lördag 6 mars 2010

Tittar ut från min dimma....

 
Det känns lite så...

Efter att ha haft besvär med en ständig trötthet i mina ögon under mer än en vecka, började jag i torsdags även att få ont och såg suddigt när jag hade anstängt dem en stund. Kunde varken läsa mindre texter eller virka på mina OS-mössor :( Blev orolig och trodde just då att jag höll på att bli blind.

Efter övertalning från familjen så ringde jag igår morse till min vårdcentral och fick en tid hos läkare. Jag insåg dessutom själv att detta var nödvändigt då jag samma morgon var tvungen att badda upp mina igenklistrade ögon. Diagnosen blev ögoninfekton, behandling med antibiotika (ögonsalva) i 5 dagar.

Av anledning av detta så ligger jag lågt med mitt bloggande och min tillverkning av mössor. Lite trist eftersom jag i onsdags tyckte det var så kul och avkopplande att vilja börja virka igen efter säkert 20 år!! Detta inlägg är skrivet med lite kisande ögon och jag ber om ursäkt om ev. stavfel.

3 kommentarer:

 1. Krya på dej vännen:)

  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Hej Gunilla
  Jag har samma problem med mina ögon har haft det från och till detta året....vill inte ge med sig...hoppas att du blir frisk i dina ögon det är inte roligt när ögon drabbas hua.....

  xxx

  SvaraRadera
 3. Tack! Idag känns det något bättre. Jag hoppas att det är salvan som har gjort nytta och att det bara ska bli ännu bättre.

  Ha en bra söndag!
  Kram

  SvaraRadera