onsdag 21 april 2010

För exakt 3 år sedan skrev jag på min blogg:

Fattar nog inte riktigt...  
Har fått mail av mitt bokförlag i veckan. Det har redan kommit in förhandsbeställningar på min kommande bok. Och bekanta har hört av sig som vill köpa den när den kommer ut. Jag är så stolt och vet att Rickard sitter där på andra sidan nu och säger: Häftigt morsan!!!Vem kunde för fem år sedan ana att jag idag kan kalla mig författare? Sorgen efter mitt äldsta barn fick mig att börja skriva ner mina tankar och känslor. Det blev först med papper och penna, sedan kom bloggandet och med snart därefter kom dikterna och de små berättelserna. 
Jag har gett ut tre olika boktitlar på samma förlag: Sorgen är kärlekens baksida - Aldrig skall jag sluta älska dig, Det fattas bitar i mitt pussel och nu senast Jag kan skymta ljuset.

Jag har fått många positiva reaktioner på mitt skrivande både av läsare och genom olika artiklar och utlottningar i media. Jag har fått veta att mina böcker ger tankeställare om livets betydelse och att orden är igenkännande för andra som kanske befinner sig i sorg. 
Jag har även fått höra versioner där mina vänner har lånat ut böckerna vidare till sina vänner och fått tillbaks dem med orden: "Jag klarar inte av att läsa dem! Det är för sorgligt!" Det får mig att börja undra? Vad är de rädda för? Sin egen rädsla? Det är ju bara ord i en bok för dem! För mig är innebörden i orden verklighet! Det är vårt liv! Vår mardröm! Kanske ska man se även dessa reaktioner som positiva? Det är ju ändå bevis på att man berör...

Bland länkarna på höger sida här på min blogg: Bokbeställning 

På min gamla blogg finns en länk till olika nätverk som jag kan rekommendera.
Där finns också en (ej helt uppdaterad) länk till min medverkan i media.

Apropå böcker så kika gärna på min boktävling...

2 kommentarer:

 1. Berit StuhrenbergWijk21 april 2010 18:44

  Hej Gunilla
  Tänker på dig min underbara vän<3<3<3

  SvaraRadera
 2. Tack Berit!
  Jag vet....
  Kram

  SvaraRadera