lördag 3 april 2010

Halva påskhelgen är avklarad, skönt....

Idag var det en heldag på jobbet. Det har gått bra att jobba. Jag och arbetskollegan gjorde helgstämning för våra äldre :) Viktigt att de också får känna av att det är påsk.

När jag kom hem blev det en stund på soffan. Nu har jag nyss ätit en god middag tillagad av maken. Imorgon väntar påskens sista arbetspass och sedan är jag ledig på måndag. Då ska jag bjuda barn och föräldrar på middag :)

Jag bjuder er lite ögon-och örongodis innan det är dags för Körslaget. Hoppas att de räknar rätt i kvällens röstning. Jag har i alla fall bestämt mig för att aldrig mer ringa till TV4´s telefonröstningar. Efter det som hände förra veckan känns de inte tillförlitliga längre....

3 kommentarer:

 1. "Love has no limits" Åh! Så vackert! Det gick rakt in i mitt hjärta Nu ska jag inte lysnna på något mer ikväll. Tack och stor Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Gunilla!
  Tack för varma och fina kommentarer i min blogg!

  Har kikat lite på Din blogg och den berör mig mycket! Har suttit med en tår i ögonvrån när jag läst flera av Dina inlägg!

  Änglar finns... och vi har alla en skyddsängel, det vet jag! Min yngste son hade sin med sig en kväll i december och jag tackar gudarna för det.
  Själv har jag alltid en ängel runt halsen eller något på mig som minner mig om att änglar finns för att ta hand om oss... både i sorg och glädje!

  Varmaste kramarna,
  Pia

  SvaraRadera
 3. Oj vilket fint musikstycke och fina bilder.

  Kram Susanne

  SvaraRadera