måndag 12 april 2010

Jag ska försöka och jag försöker verkligen...


Jag vill fokusera på det positiva i livet och vi försöker planera in positiva "kickar" själva också. Det är inte helt lätt, men vi jobbar hårt på att orka.

Det mest positiva detta året har vi inte styrt över. Det är ett MIRAKEL!!! Om ni visste vad jag längtar efter vårt barnbarn, vårt första barnbarn. Jag ska bli Mormor :) Det är stort! Det är jättestort!! Gravida kvinnor utstrålar alltid skönhet och lycka och min dotter är inte sämre hon. Hon är så vacker med sin fina mage. Allt rullar på som det ska och hon är redan i v.25 :)

Ikväll har jag, maken och två av våra bästa vänner planerat för en rolig weekend tillsammans. Inte förrän i höst, men det gällde att vara ute i god tid för att överhuvudtaget få tag i biljetter. Nu är det fixat och klart. Det känns bra att ha lite mål att komma fram till under året.


8 kommentarer:

 1. Vad roligt för dig att bli mormor. Det förändrar livet fullständigt för dig. Till det possitiva förståss. Jag glömmer aldrig när mitt första barnbarn kom till livet 5 veckor för tidigt. En liten gosse som var vackrast på hela BB. Då förändrades min värld fullkomligt jag såg allt i nya ögon. De andra tre som kommit efter honom har naturligtvis också varit de vackraste i universum. Ja, de är det ännu!!!De är som du uttrycker det MIRAKEL!
  Ha det gott
  agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. God Morgon Gunlla! Sol ute, sol inne, sol i sinne, var det så den gick? Ja så känner jag det just nu:=) Barn Är ett Mirakel! Lyckans dig, men det är du värd. Du är värd allt gott och all glädje som finns i universum. Många Kramar till Dig

  SvaraRadera
 3. Svärmor sa alltid att barnbarn är livets efterrätt. Vår dotter är den enda flickan av hennes fem barnbarn. Tyvärr har vi inte farmor kvar hos oss så hon får uppleva glädjen över ett barnbarnsbarn.

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Berit StuhrenbergWijk13 april 2010 11:37

  Gläds med er så in i bombens=) Är så lycklig för er skull, vilken underbar familj detta livet kommer till, så efterlängtad, så himla underbart.
  Ser erkligen fram emot att få se den nya familje medlemmen, ska bli så spännande........
  All lycka åt en underbar familj
  Kramar Berit

  SvaraRadera
 5. Tack Berit!
  Jag är så glad att jag har lärt känna dig mer än som "bara" en arbetskollega. Du har blivit en av mina bästa vänner.
  Det ska bli så roligt att få umgås med er en hel helg! Det ser vi framemot.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Berit StuhrenbergWijk13 april 2010 13:34

  Ja det ska bli jätte kul=)
  Ser fram emot att få tillbringa en helg i Göteborg med er=)
  Du ligger mig välldigt varmt om hjärtat Gunilla<3
  kram från mig som sliter i trädgården=)=)

  SvaraRadera
 7. Tack Gunilla för dina tankar till mig igår. Det är bra att du försöker och kämpar fokusera på det positiva, bara försök om och om igen och acceptera samtidigt de dagarna det inte fungerar.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Tack för era besök Agnetha, Sfinxen, Berit och E-K!

  Kram och kärlek till er...

  SvaraRadera