tisdag 4 maj 2010

Lite ont i benen får jag väl haIgår eftermiddag åkte jag till stan för att därifrån åka buss tillsammans med sju andra arbetskollegor till Malmö. Vi ställde upp i Vårruset 2010 och gick rundan på 5 km.

Det är en riktig folkfest, 7500 kvinnor var på plats i år. Stadionområdet och Pildammsparken är centrum för Vår Ruset i Malmö. I år var Peter Siepen på plats som konferencier. Rundturen bjuder på många vackra vyer. I Malmö hade grönskan kommit längre än hos oss Kristianstadsbor.

Efter målgång så blev det picknick som lagen bjöds på av sponsorer. Gissa om det är gott med mat och dryck efter en sådan långpromenad?

8 kommentarer:

 1. lite ont får man ha. Men det är väldigt roligt att dlta i detta Rus . har själv varit med nåra gånger. Men lite ont i benhinnorna brukar smyga sig på =)

  SvaraRadera
 2. Oj vad du är duktig!! Ont i benen är väl nästan en självklarhet efter en sådan dag, du får smörja in med zonsalva. Själv hade jag inte kommit halvvägs ska jag säga dig. Min kondition är urdålig. Men jag har hyrt en crosstrainer som jag står och jobbar med. Tyvärr har träningen legat på is nu i 14 dagar då jag varit hos dottern i Sthlm och hjälp till.
  Nu är jag hemma igen och ska börja jobba på flåset.
  Kram till dig och jag sänder dig en Healingkram till din värk.

  SvaraRadera
 3. Klart du får:) Det var starkt gjort! Vad trevligt det verkade. Hade varit roligt att vara med på något sådant. Får träna till nästa år, vi har också något sådant i Stockholm. Hoppas du inte får alltför ont.

  Ha en bra dag Kramar

  SvaraRadera
 4. Härligt Gunilla!
  Klappa om benen o fötterna de mjukaste i dag:)
  Fötterna är väl värd mycket kärlek för allt slit de gör:)
  Malmö är vackert med sina parker bla!

  Ha en bra dag!
  Eva

  SvaraRadera
 5. Låter trevligt. Tänk att man som Kristianstadsbor åker till Malmö för att vara med om det medan jag som vrit Malmöbor i många år knappt inte registrerat det. Det kan man kalla för hemmablind :)
  Numera är jag ju Åsljungabo men är i Malmö en gång i veckan och visst har våren kommit längre där.
  Ha en bra dag gunilla

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Men Gud va bra jobbat!!! Strong is the women =)
  Hoppas att du mår bra & att du haft en fin dag & att din Onsdag blir bra!!
  Varm kram till dig vännen
  // Tina

  SvaraRadera
 7. Oj, klart du får ha ont i benen! Mysigt med fika efteråt!

  Kram Tuija

  www.tuijaeklund.wordpress.com

  SvaraRadera
 8. Tack för alla era rop och beröm. Det låter som att ni tror att jag är värsta friskusen, men ack vad ni gissar fel. Jag är en ganska vanlig soffpotatis som hänger på när någon "puffar" mig i ryggen. Hade behövts lite oftare =)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera