lördag 30 oktober 2010

MusikOFotoAutomaten / Kärlek

Pialotta vill denna vecka få oss att ge musik som kopplas ihop med kärleksordet....

Nästan all musik handlar om kärlek i någon form och jag skulle kunna ge hur mycket som helst men väljer bland dem jag verkligen tycker extra mycket om. Det blir tre svenska kärlekssånger






6 kommentarer:

  1. Tre underbara Kärlekslåtar som jag kan lyssna till alltid.. Sonja är ju så bra på det där att få till texter som passar hennes röst så bra:) Mikael W gillar jag och hans text till Afselius så underbar:) Aldrig ska jag sluta älska dig.. i min smak.. texterna gör ju hela skillnaden, då det gäller musik.. ibland vill man bara lyssna och lyssna på Kärleksmusik .. sant det finns så många kärlekssånger.. svårt att välja, men du har valt så vackra:)
    Ska sitta klistrad i kväll och bara njuta musik på TV:) Ha de kram

    SvaraRadera
  2. Ja du nu blev det fel länk till min Musik O Fotoblogg.. men so what..:) Bilden du har här är helt fantastisk.. Animerar du själv eller?

    SvaraRadera
  3. Nej, den bilden har jag hittat på nätet för många år sedan och sparat i en mapp med vackra bilder. Man kan aldrig veta när de kommer till användning :)

    SvaraRadera
  4. När jag skrev inlägget och för första gången på länge klarade att lyssna på Aldrig ska jag sluta älska dig visste jag inte att jag senare på kvällen skulle höra Jonas Gardell berätta om sin sång och hur stolt han faktiskt var över den respons han fått för just denna sång.

    Jag valde just Jonas sång i hans version som en gåva från mig till min son på hans begravning. Jag ville inte nämna det innan men nu känns det som att det var en mening med det hela....

    SvaraRadera
  5. Tre helt underbara låtar. Så bra val.

    SvaraRadera
  6. Tre jättefina svenska kärlekslåtar !!!
    Min favorit bland dina 3 är Jonas Gardells / Aldrig ska jag sluta älska dig.
    Finns ingen som kan framföra den som just han kan :)
    Såg honom live på Halmstad teater för ett par år sedan , har nog aldrig skrattat så mycket :)
    Han avslutade med att sjunga dennna underbara kärlekssång :)

    SvaraRadera