tisdag 19 april 2011

Veckans fotoutmaning hos wtfdc

 Veckans tema 
Igår samlade jag ihop ork som jag har gjort av med idag :) Jag har njutit av sol och värme och passade på att vårstäda verandan och cypressen fick fjädrar i rosa och svart (bara för att vara annorlunda)
Jag är inte mycket för påskpynt och denna påsk vill jag helst ska passera så snabbt som möjligt eftersom den i år sammanfaller med årsdagen av vår sons bortgång.

3 kommentarer:

  1. Härligt att du kände lite extra energi. SOLEN och ljuset gör ju oss gott. Fint det blev med fjädrar. Jag ska inte sätta ut några för alla buskar har slagut ut! Vill ha lövfria grenar att piffa upp! KRAM

    SvaraRadera
  2. Så fin cypressen blev med fjädrarna, Gunilla!

    Jag påskpyntar inte heller i år. Fast för mig beror det på att jag har haft så mycket att tänka på den senaste tiden att jag försöker göra så lite som möjligt just nu och vara mera utomhus i den friska luften och röra på mig.

    Fast påskblommor ska jag ha, och påskfjädrar! :)

    Jag skulle önska dig en Glad Påsk, men det känns inte rätt när jag läser det du skriver, så i stället önskar jag dig en påsk med många nära och kära runt omkring dig och med mycket värme och tid med ditt lilla barnbarn.

    Påskkram
    Anna-Karin

    SvaraRadera
  3. Påskkram till er båda!

    SvaraRadera