söndag 4 september 2011

Elvis, The King blir veckans Musikuppdrag

Här Pialotta kommer mitt bidrag till din utmaning...

Elvis har aldrig varit en direkt idol för mig, jag är för ung för det :) Jag minns min faster när jag var liten, hon var Elvis-frälst och en riktig 50-talsbrutta. Jag tycker 50-talet är mysigt på många vis. Kläder, bilar, musik, allt verkade så coolt från den tiden. Igår läste jag i vår lokaltidning om en nyöppnad restaurang med 50-talsstuk i vår närhet. Vi pratade även om den igår på kafferasten. Ett ställe som jag och min man med all säkerhet kommer att besöka och få känna av 50-talskänslan :)Jag väljer att lägga upp ett medley som jag hittade på youtube. Här finns en hel del av hans hits med och bilder på en ung Elvis som är det jag gillar bäst.5 kommentarer:

 1. Okej .. det har jag missat det Caféet. Var ska det öppnas? Medly, ja du, det är bra det.. Elvis gjorde en massa hits, då det begav sig.. hittade många jag aldrig hört, fast jag växte upp med honom. Visst är det något speciellt med 50-talet. Jag var ju barn då:)
  Ha de gott kram på dig.

  SvaraRadera
 2. Åh vilket härligt 50-talscafé! Jag är född på det årtiondet, och när man blir äldre, så går man ju gärna tillbaka i barndom, så det vore jätteskoj att få se detta i verkligheten :-)

  SvaraRadera
 3. Visst ser det läckert ut där? Denna nyöppnade restaurang finns i Bromölla och det lär bli ett besök där framöver.

  SvaraRadera
 4. Fotot från tidningen med nyöppnade restaurangen verkar skoj, säkert värt ett besök, ser snyggt ut.
  Ditt Elvismedley summerar bra, tycker jag. Håller med dig, jag är också lite för ung. Elvis var nog bäst i början, mer rock'n'roll då.
  Jag blandade lite, beroende på misstag. ;-)

  SvaraRadera