torsdag 22 september 2011

Snart är han här och jag är där...

Ingen som läser min blogg har väl kunnat undgå att läsa om min längtan till att få se och höra Josh Groban live. Imorgon är det dags. Då finns jag och min vän Berit på bra platser framför scenen. Det kommer att bli mäktigt, underbart och härligt.

Det blir även mitt första besök i Globen. Jag har besökt Malmö Arena ett antal gånger och där blev jag enormt imponerad av mitt första besök. Det är en maffig känsla att känna sig som en liten del i en sådan enorm lokal och bland alla människor som är där av samma anledning som en själv.

Idag hittade jag en ny sång av Josh Groban som jag tycker passar bra just idag. Jag är awake och håller på att plocka ihop lite kläder och annat som ska med på resan till Stockholm. Idag går allt enligt min to do-lista, check, ckeck, check...

"Awake"A beautiful and blinding morning
The world outside begins to breathe
See clouds arriving without warning
I need you here to shelter me

And I know that only time will tell us how
To carry on without each other.......

4 kommentarer:

 1. Jag önskar dig en riktigt härlig dag med konserten i Globen, Gunilla! Jag tror inte att man kan bli besviken på Josh Groban, det måste bli en stark upplevelse tänker jag. :)

  Kram!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Anna-Karin! Det kommer att bli mäktigt att sitta i stora Globen och det blir ännu maffigare när Josh entrar scenen.

  Ska väl bli ett blogginlägg så småningom när jag väl är hemma igen,

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en ljuvlig stund!

  Kramar om!

  SvaraRadera
 4. Tack Kaela!
  Det blev en magisk stund! Ett minne för livet.

  KRAM

  SvaraRadera