tisdag 10 januari 2012

Utmaning

Jag har fått en utmaning av Kaela att svara på följande frågor:

1. Vad gjorde du för tio år sedan? Jag var mitt i livet, en intensiv vardag både på jobb och hemma med 2 tonåringar och div. tonårsproblem. Äldste sonen bodde i egen lägenhet och jag hade precis vant mig vid att inte ha alla tre barnen hemma längre.

2. Vad gjorde du för ett år sedan? På facebook skrev jag för exakt ett år sedan: Jag vaknade till tidigt i morse av vinden, Gick upp och tittade ut och där satt "min" lilla färggranna fågel. Den som kommer med en hälsning då och då....

3. Fem snacks du gillar? Popcorn, nötmix, ostbågar, jordnötsbågar och chips

4. Fem sånger du kan hela texten till? Jag vill ha en egen måne, För kärlekens skull, Trollmors vaggvisa, I ett hus i skogens slut och Jag är en liten undulat :) Ted Gärdestad var min barndoms idol och numera sjunger jag mycket barnvisor för lilla barnbarnet.

5. Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär? Resa mycket, både tillsammans med maken och bjuda barn, barnbarn och föräldrar på oförglömliga minnen. Göra drömresan om safari i Afrika. Renovera upp huset, ge barnen en hel del, säkra vår pension och ge till behövande.

6. Fem dåliga vanor? Kommer ofta för sent i säng, svårt att somna, kan frossa i choklad, biter ibland på naglarna och ibland hoppar "grodor" ur munnen :)

7. Fem saker du gillar att göra? Lyssna på musik, titta på en bra film, lösa korsord och sudoku, promenera vid vackert väder och umgås med mina kära.

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa? Jättedyra kläder, skor och väskor. Inga skor med höga klackar och inga kortkorta kjolar.

9. Fem favoritleksaker? När jag var liten gillade jag mitt dockhus och min Barbie. Nu när jag är mormor leker vi gärna med bollar, duplo och lera.

Jag utmanar följande fem:
Hjördis
Anna-Karin
Anmaja
Sirpa
Eva-Kerstin

4 kommentarer:

 1. Tackar för utmaningen och ger mig direkt i kast med den.
  Kram till dej och ha en bra dag!
  Anna

  SvaraRadera
 2. Tack för den utmaningen, ska fixa det. Kram till dig och ha en fortsatt bra vecka // Hjördis

  SvaraRadera
 3. Hej igen, nu har jag svarat på frågorna, ska fundra ut vem jag ska utmana så lägger jag ut det på min bloggsida sen. Kram // Hjördis

  SvaraRadera
 4. Kul att ni vill utmanas!

  Kram

  SvaraRadera