onsdag 29 februari 2012

Ja, vad säger man?

Är det synd om Ranelid?
Eller är det synd om artister som inte längre vill medverka i melodifestivalen? Jag hörde bl.a Linda Bengtzing berätta vad hon kände just nu. Tidigare har vi läst om Andreas Johnson m.fl.
Jag anser att svt bär den största skulden i allt om Ranelid! De ville ha ett annorlunda bidrag men räknade säkert inte med att den skulle gå så långt som att vinna en delfinal....
Jag tycker Ranelid ska hålla sig till sitt författande och som poet men som finalist i Melodifestivalen kan jag fortfarande inte se honom. Jag tycker synd om Sara Li som kommit i skymundan, utan henne hade det överhuvudtaget inte varit en låt.

Den som ger sig in i leken får leken tåla!! En liten kul grej, om man gillar att leka kompositör se här. OBS, inte för dem som gillar Ranelids låt :)

3 kommentarer:

 1. javisst!

  Ranelid har ju fått hybris.
  Och det är tragiskt att se en 62-åring bete sig som om han vore 22.
  Och alltsammans kunde ha undvikits.
  Jag bara fasar för utgången av detta!

  Kramar om dig!

  SvaraRadera
 2. Vill man ge sig på någon då ska man se till att göra det på ett intelligent sätt. Ranelid är av sin egen sort men jag kan inte minnas att någon lyckades sätta honom på plats med lite stil och finess. Det blir liksom "hitting below the intellect" hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Kan tyvärr bara hålla med dig Kaela. Jag fasar också för utgången av detta! Jag vill att Loreen eller Lisa Miskovsky ska vinna.

  Pang-bom, det ligger en hel del i dina ord... men jag kan inte tycka att han hör hemma i en tävling med musik. Han hör hemma i andra sammanhang, där han får göra det som han är bäst på!

  SvaraRadera