söndag 1 juli 2012

Sommaren är kort

får bli månadens musikvideo. Denna sommar känns verkligen kort, midsommar har redan passerat trots att det inte känns som om sommaren kommit på riktigt ännu. Min första vecka har strax passerat och det har varit många regndagar, ett par varma soldagar med familjemys och en Diggelookonsert i Ovesholm som klarades av utan regn!

Idag har det visserligen inte regnat men solen har inte heller visat sig mer än stundtals. Har börjat på en gripande bok och suttit ett par timmar i min hörna i trädgården. Boken Varför gråter inte Emma? berör in i djupet av mitt hjärta...

4 kommentarer:

 1. Det var en evighet sen sist jag var här inne ! Ja sommaren känns väldigt kort i år ! Måste bero på vädret ! Ja detta väder som alla talar om ;) Förstår att boken är gripande ! Vilken fruktansvärd händelse !! Ha en fortsatt fin semester ! Kram från Eva !

  SvaraRadera
 2. ja den boken berör på djupet.

  Önskar dig många skönsa dagar med en kram!

  SvaraRadera
 3. Tack Eva och Kaela!
  Hoppas er sommar också är skön!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Idag har jag läst klart boken "Varför gråter inte Emma?" Satt i mitt uterum och hörde regnet smattra mot plasttaket samtidigt som jag återigen klev in i Emmas värld. Jag kan varmt rekommendera boken för er som inte har läst den.

  SvaraRadera