lördag 22 maj 2010

Idag började jag läsa om änglar i min nya bok




Möt din skyddsängel
Elisabeth Samnøy , Märtha Louise
Prinsessan Märtha Louises bok om att skapa mirakler med hjälp av änglarna och din egen kraft.

Möt din skyddsängel är en självutvecklingsbok med en andlig dimension. Här ger författarna råd och vägledning om hur du kommer i kontakt med den positiva kraften inom dig själv. De förmedlar att varje människa har potential till större självinsikt, självtillit och självacceptans genom att lära sig att lyssna till sig själv och till sin egen intuition. Genom en rad medvetandehöjande meditationstekniker ger boken en introduktion i hur man blir mer lyhörd för sig själv, för hjärtats och kroppens språk, för jorden, för universum och för skyddsängeln. Författarna bidrar dessutom generöst med egna erfarenheter och berättar om upplevelser och processer som har haft en avgörande betydelse för deras vägval i livet.

"Det viktigaste vi vill förmedla är den glädje och spänning det ligger i att ha ett ärligt möte med sig själv. I ett sådant möte kan du upptäcka kvaliteter hos dig själv som du inte visste att du hade."

Bokfakta
ISBN: 9789153435402  Omfång: 206 sidor | Bandtyp: Inbunden | Förlag: Ica Bokförlag | Författare: Elisabeth Samnøy,Märtha Louise | Översättare: Birgitta Karlström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar