torsdag 27 maj 2010

Ooops... så snopet!

Jag fick rätt i mina aningar om att Sverige inte skulle klara sig till finalen. Tyvärr har låten blivit sönderspelad i radion och man har redan tröttnat på den. Trist med en final utan Sverige :(
Det var många bra låtar i kvällens semifinal. Mina topp tre-favoriter Danmark, Rumänien och Cypern klarade alla sig till finalen. Däremot gillade jag inte alls Turkiet och Ukrainas låtar.




7 kommentarer:

  1. Hej Gunilla

    Jag tycker nog att årets samtliga bidrag var de sämsta på väldigt länge....

    Hoppas dock på Danmark och Belgien! Resten spelar ingen roll!

    SvaraRadera
  2. Danmarks och Cyperns låtar är jättebra. Hoppas någon av dem vinner!

    SvaraRadera
  3. Hej hopp!!
    Jag ser inte det programet längre. Tycker det har försämrats så mycket ..tyvärr..
    Men hon är duktig men jag tror som du.. den va redan "gammal" & man har tröttnat!!!
    Men vad jag såg på nyheterna så tycker jag hon va duktig. Hon sprudlade av glädje!!!

    Önskar dig en helt underbar Fredag!
    Varm kram Tina

    SvaraRadera
  4. @Tina: Jag håller definitivt inte med om att det har försämrats; de värsta töntlåtarna har försvunnit, och därmed lite av underhållningsvärded (ingen Jan Teigen, inga Joikar etc. Fast Serbien försökte tvinga tillbaka oss till 70-talet...) och resten är ju bara en fråga om smak.
    Själv skäms jag som svensk när så många skriker om att "hela europa har så dålig smak". Vi är 9 millioner. Dom är 300+ millioner... Chansen att vi har rätt och dom har fel är löjligt liten.
    Jag tror att många vill tillbaka till den gamla tiden mest för att "öststaterna" (som ju inte finns längre, de är lika mycket Europa som Frankrike) har börjat skicka riktiga bidrag istället för folksånger.

    SvaraRadera
  5. Dags att byte ut ledningen. Björkman är föråldrad. Svenskar har gjort låter som har gått vidare i år, precis som tidigare år. Även svenska artister lyckas bättre för andra länder än de gör för Sverige. Björkmans 6-veckors cirkus är helt okej, men det borde inte utse en tävlande till Eurovision. Anna sjunger dåligt live, hennes stil på scen var tråkigt och hon har inte varit ute och marknadsfört sig. Allt detta berör på Björkmans dåligt ledarskap. Varför ha med en internationell jury som röstar helt annat än svenskarna? Ta bort Björkman och låta Bagge, Wahlgren och Carlsson välja Eurovision representant genom Idol istället.
    Visst vann Anna cirkusen, men Björkman är ansvarig för låtarna som kommer med där. Dags för ny ledning.

    SvaraRadera
  6. Flesta låtar var ren underhållning medan Sveriges var bara riktigt tråkigt.Vem vill se på sånt tråkigt framträdande? Tänk 34 artister och alla som Anna?
    Men hon sjunger fint jävligt fint.Poängen är att EuroVision inte är bara musik, liksom ex. Miss Universum tävlingar där skönheten är inte ända faktorn(trots att flesta tror det)
    Alla ska kunna titta på programmet inte bara folk över 30år även barn ska ha roligt när dom ser programmet.

    SvaraRadera
  7. Nu är spektaklet över för denna gång...
    Trots allt så kan jag inte låta bli att titta. Norge gjorde ett bra program av det hela. Musiken var en salig blandning av musikstilar och artister. Låten som vann var kul och en som fastnade direkt. Jag hade inte hört den innan. Kul att se sådan sprudlande och äkta glädje som Lena gav när rösterna var räknade!

    SvaraRadera