tisdag 18 januari 2011

Grönländskt ordspråk

När du har gått så långt,
att du inte orkar ett steg till,
har du bara gått hälften så långt som du klarar av.

5 kommentarer:

  1. Hej igen. Så sant, man orkar mer än man tror - det är det det innebär att vara människa. Ofta kan jag undra hur orkar man - men tydligen finns det någon kraft som ändå bär en vidare.
    Men är det verkligen 46 000 bloggare på passagen, jag tycker det är ungefär samma människor hela tiden som jag ser skriva inlägg. Vill du ha fler kommentarer eller tycker du det är Ok som det är?

    SvaraRadera
  2. Det är uppgifter om statistiken från bloggens startsida. Hur många som är aktiva vet jag inte? Vi kan ju fråga på redaktionsbloggen och höra :)Vet att jag har frågat om detta vid ett tidigare tillfälle inför en tidningsintervju.

    Jag tycker om att få kommentarer :)

    SvaraRadera
  3. Du ska få en till här:). Väldigt sant ordspråk. Ibland när jag tittar tillbaka på mitt liv förstår jag inte hur jag orkade kämpa på med alla odds mot mig. Men det gick, och nu försöker jag ta tillvara på alla stunder av glädje. Riktigt suga ur dem ordentligt:).
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Fint ordspråk!
    Ibland blir jag förvånad att orken räcker mera än vad det känns som!
    Vissa dar tror jag att nu faller jag av "pinnen"
    för så tungt är det! Men det går vidare....

    Kram
    Eva

    SvaraRadera
  5. Jag och min diakon har ofta ett samtal som hon påminner mig om, den gången jag grät ut i hennes famn och sa att jag orkar inte leva längre, jag klarar inte det här! Nu efter fem år lever jag fortfarande och frågar mig själv ibland: Hur fasen orkar man? Människan är en sann fighter!!
    Kram till er alla!

    SvaraRadera