fredag 22 februari 2013

En "konstig" video med ett starkt och viktigt budskap

Första gången jag såg videon förstod jag ingenting, men efter att ha läst lite om den så kändes det enklare. Loreen är som vanligt suverän i sina sånger och framträdanden och här visar hon även upp sitt bästa på att kunna agera framför kameran. Hennes blick säger mer än tusen ord.

Här är ett utdrag från tv3.se/efterlyst: Se videon till Loreens nya singel ”Heal”. Temat är styrkan att våga agera för sina medmänniskor. Videon är starten i samarbetet mellan Efterlyst, Stöldskyddsföreningen, Metro och Loreen som nu lanserar Agerapriset till personer som vågar agera för sina medmänniskor. Som en symbol för priset har Loreen gjort en musikvideo till sin låt "Heal". Denna video tar upp ämnet och talesättet "en elefant i rummet" där det handlar om att våga se problemen. Man ska våga agera och våga reagera på det som samhället ofta blundar för.

6 kommentarer:

 1. Konstigt! Jag hör inget ljud men det måste nog vara ett fel hos mig - undrar vad ...?

  SvaraRadera
 2. Den var lite "luddig" tyckte jag när jag såg den. Med tanke på att det är så viktigt så borde det ha varit lite tydligare. Vi får hoppas att budskapet går fram hur som helst. Glad fredag!

  SvaraRadera
 3. Birgitta, det måste nog vara så att det är något fel hos dig :( Kolla ljudinställningen!

  Baronessan, det är väl det moderna sättet att föra fram viktiga budskap och Loreens låtar sprider sig som en löpeld.... Duktig är hon :)

  Önskar er också en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Berörande och starkt.

  Kram/Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Ja, Loreen är verkligen något alldeles extra.

  Kramar om!

  SvaraRadera
 6. Loreen är verkligen inte en i mängden utan hon är en speciell artist.

  SvaraRadera