lördag 16 februari 2013

En riktig jäkla skräll


Jag missade helt delfinal 1, förra lördagen såg jag delfinal 2 och led mig igenom låtarna.
Ikväll infriades mina förhoppningar om bättre låtar och det tycker jag det var överlag. Mina egna vinnare efter att ha hört bidragen en gång blev Martin Rolinski  med”In and out of love" och Eddie Razaz med låten "Alibi", (att han hade gylfen öppen under framträdandet var inget som jag märkte av och jag tror inte många andra märkte det heller)

Ravaillacz och State of Drama är kvällens vinnare vad vi än tycker! :)

4 kommentarer:

 1. Jag gillade låten "Falling" som gick direkt till final. Satt och lyssnade och tittade med halvt öra och slutna ögon, fast när låten "Falling" dök upp vaknade jag till, tyckte om den direkt.

  Tur att det finns så mycket olika sorters musik så att alla kan hitta något som man tycker om.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, Falling var helt ok men någon wow-effekt bjuder inte melodifestivalen på i år med sina låtar.

  Ha en skön söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är en trogen tittare på Mellon, så gjort i alla de år som den varit, men detta med alla dessa Delfinaler kan göra mig en aning irriterad nu, då det mesta är rena rama skiten. Det ska väl vara ett underhållningsprogram på Lördagen ... men jag tror ledningen måste bytas ut nu, Bjökman har gjort sitt. Ingen låt kan slå förra årets låt ... inte än så länge i alla fall. Kolla på de som gått vidare Direkt, vad är detta... där finns en salig blandning, men ingen låt som man studsar rejält när man hör den. Vet inte om du hört Danmarks segerlåt, men den är bra, tycker jag och det var bara en enda omröstning :) Gubbarna i sista deltävlingen var en plojgrej, för att helt enkelt alla dom som inte gillar, röstade på, bara för ... just dä. Jag kan undra ... vi som har så många bra musikartister och så många låtar som blir inskickade ... var tog dessa vägen ... så tycker jag :) Falling var enligt mig en av de bättre låtarna och liten aning sur, att inte Amandas låt kom med alls... bara för att Gubbarna fick fler röster .(

  SvaraRadera
 4. Håller med dig Pialotta, jobbigt med alla dessa delfinaler!
  Gubbarna som vann trodde ju inte ens själva på sin låt... så säkert fick den många röster av dem som egentligen inte gillar mellon.
  En sån låt som Euphoria kommer inte att skapas på många, många år. Den är i en klass för sig, det mest underbara som hänt Sverige på länge..

  SvaraRadera