onsdag 17 mars 2010

Min onsdag börjar gå mot sitt slut.

Idag var jag ledig ännu en dag, imorgon kväll är det arbetspass igen. Ganska skönt att kunna vara hemma hos den nyopererade katten.

Det blev en häftig kväll när hon vaknade upp igår kväll. Hon for som en projektil ur kattlådan och rusade runt som en galning genom hela huset. Hon var nog rädd för både sig själv och sin tratt som troligen ger ett tunnelseende. Vi fick turas om att hålla henne under några stunder för att hjärtat skulle få normal takt igen.

Vår andra katt blev helt skräckslagen av Mitzys konstiga beteende och satt mest och tryckte bakom soffan eller bakom någon blomma i fönstret.

Natten blev lugn. Jag vakande strax innan sex och passade då på att ringa och gratta Rebecca på hennes 26-årsdag innan hon skulle till jobbet. Tog sedan morgontidningen med mig och kröp ner i sängen igen och läste den och somnade sedan om och sov ända till klockan tio. Gott!

Mitzys tratt upptäckte vi var alldeles för stor för att hon skulle kunna lyckas äta och dricka i sina skålar. Robin fick hålla henne och jag tog fram saxen och lyckades karva av en lagom bit så hon i alla fall når fram till mat och vatten. Hon är betydligt lugnare idag. Skönt!

Men Mimmie är fortfarande lika misstänksam mot henne. Idag har nog inte hon ätit nåt utan istället haft fullt upp med att kolla vart Mitzy är och håller på med. Nio dagar ytterligare ska Mitzy ha tratt så ska inte Mimmie äta under samma tid så lär vi ha fått andra problem ned vår andra katt innan dess.

Ja, dessa husdjur man skaffar sig! Det blir som att få nya bebisar och småbarn att sköta om :) :) :)


Efter det att jag bloggade om det fina mailet jag fått, så fick jag ett nytt lika fint mail nästan direkt. En av mina forna bloggläsare av min "gamla" blogg hade hittat hit till min "nya" blogg och gjorde direkt en beställning på alla mina tre utgivna böcker med signering och allt. Det kändes stort och jag har under dagen ordnat med signering, packning och skickat iväg hela försändelsen. Tack Lillemor! Jag hoppas du blir nöjd över vad du får!!


Nu vill jag bara få säga God Natt!

3 kommentarer:

 1. Ville bara skicka en varm kram till dej!

  /Eva

  SvaraRadera
 2. Det är inte alls kul att gå med tratt! Dom stöter emot överallt, och den är bara i vägen.
  Hoppas allt blir bra nu....9 dagar är lååång tid.

  Ha det gott
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Tack för era kramar!
  Mitzy har fem dagar kvar att använda tratt. Den andra katten tror hon är en alien:)och går inte för nära trattkatten.

  SvaraRadera