fredag 14 maj 2010

Lite energi på väg....

Bra saker kan muntra upp en en hel del.
Ett par arbetskamrater ringde från jobbet och undrade hur jag mådde :)

Ett inlägg av en Facebook-vän fick mig att gå ut och plocka rabarber och baka en smulpaj. Denna avnjöts sedan av mig och sonen till en varsin stor mugg kaffe.

Därefter dök dotter och svärson upp och vi fick många goda skratt. Kändes bra trots att skratt inte är särskilt bra för min hosta.

Jag fick också ett snabbt besök av min kära vän som kom inom på en kopp kaffe och av henne fick jag dagens bästa överraskning och present, en ny kaffemugg. Tack snälla!!!Kvällen bjöd på fler energikickar :) Maken var och hämtade pizza och den åt vi framför TV och Talang. Många bra talanger ikväll. Jag valde ut de rätta två finalisterna  i vår interna familjeduell :) Även Rockabilly-bandet Topcats trodde jag skulle vara bland de tre och så blev det ju också. 

Nu känner jag mig laddad för veckans jukebox-utmaning som denna fredag har just temat Rockabilly. Jag återkommer när jag är klar med mitt uppdrag.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin dag du beskriver. Det är nog viktigt att försöka summera ibland för vi glömmer bort de små små sakerna som betyder så mycket.
    Änglamammekram till dig från mig.

    SvaraRadera
  2. Ibland får jag för mig att tänka på små händelser som fick mig att må bra. Det borde jag göra lite oftare för det är i vardagen som små enkla ting kan vara så värdefulla.
    Kram till dig...

    SvaraRadera